Advert
as

Covid-19 Nedeniyle Bingöl’de 16 Kişi Hayatını Kaybetti

Covid-19 Nedeniyle Bingöl’de 16 Kişi Hayatını Kaybetti

Vali Kadir Ekinci, Bingöl’de Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle oluşan durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Bingöl’deki gazete, ajans ve radyo temsilcileri ile bir araya gelen Vali Ekinci, Pandemi ile mücadele sürecinde alınan tedbirleri ve yapılan çalışmaları paylaştı. Vali Ekinci: ‘Özellikle gençlerimizden maske, mesafe ve temizlik konusunda duyarlılık ve örneklik bekliyorum’ dedi.

 

Günlük Test Sayısı 450

 

Vali Ekinci, Bingöl’de şuana kadar 13 bin 600 adet test yapıldığını belirterek, günlük ortalama test sayısının 400 ile 450 arasında olduğunu söyledi.

 

16 Kişi Hayatın Kaybetti

 

Bingöl’de şuana kadar 16 kişinin Korona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Vali Ekinci, şuana kadar testi pozitif çıkan kişiler arasında 65 ve üzeri hastalarının oranının yüzde 23 olduğunu ve sağlık çalışanlarında, Karlıova'da AFAD ekibinde, asker ve polis ile bazı kurumlarda da Korona virüs (Covid-19) vakalarının olduğunu gerekli tedbirin uygulandığını söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum