Advert
as

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Açıkbaş: "Tedbirler karşılıklı olmalı"

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Açıkbaş:

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, Covid-19 vaka sayılarındaki artış nedeniyle hastanelerin ihtiyaca cevap vermede yetersiz kaldığını ve halkın ciddi sıkıntı yaşadığını belirterek yetkililerin bir an önce çözüm üretmeleri gerektiğini söyledi.


Açıkbaş; ‘’İçerisinde bulunduğumuz Ağustos ayı itibariyle Bingöl günlük vaka sayısının gittikçe arttığı illerden biri haline geldi. Hastanelerdeki doluluk oranları dikkat çekmeye başladı. Artık sadece kesilen cezalar ile bir şeylerin değişmediği aşikârdır.Özellikle Düğün, Nişan törenleri veya taziye merasimlerindeyeterli kontrollerin yapılmaması ve toplu taşıma araçlarında sosyal mesafeye dikkat etmeyen şoförlerin düzenli kontrol edilmemesi mevcut tabloyu maalesef katlayacak gibi görülüyor. Tedbirlerin uygulanması noktasında tüm vatandaşlarımıza çağrımız; Lütfen dikkat edelim. Bizden kaynaklı bulaşmaların büyük bir sorumluluk olduğunu unutmayalım. Havalar sıcak dolayısıyla kendimizce bahane üretiyoruz ama bu geçersiz bahanelerle belki onlarca vatandaşımızın ölümüne neden olabiliyoruz.

Açıkbaş son olarak; Yetkililer ve tüm vatandaşlarımız arasında karşılıklı tedbirlere önem gösterilmeli ve tüm uyarılara harfiyen uyulmalıdır. Aksi halde tekrar belki birçok yasakla yeniden yüz yüze geleceğiz hatta bu tedbirsizlikler ve umursamayışlar son bulmaz ise tekrar sokağa çıkma yasakları ilan edile bilinir. ‘’ Şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum