Advert
as

Solağan Derneğinden Gazetemize Ziyaret

Solağan Derneğinden Gazetemize Ziyaret

Solağan Derneği Başkanı Mehmet Sönmez ile Dernek Başkan Yardımcısı Nihat Kanat gazetemiz sahibi Ahmed Çiftçi'yi ziyaret etti.

Bir süre önce Solhan ilçemizde kurulan Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Solağan Der, ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Solağan Derneği Başkan ve yardımcısını gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi karşıladı. Faydalı geçen ziyarette derneklerinin kuruluş amacı hakkında bilgi veren Sönmez, Kuruluş gayelerinin başta Solağan aşireti üyeleri arasında ve genel olarak ta toplumda zayıflamış akrabalık bağlarının kuvvetlenmesi için çalışacaklarını dile getirdi.

 

Sönmez şunları söyledi: "Dernek olarak bir süre önce olağan kongremizi yaptık. Hazreti Muhammed(SAV) Efendimizin şu mübarek sözünü 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır'  kendimize şiar edindik. İnşallah bu niyetle yolumuza devam edeceğiz.  Ailemize ve toplumumuza faydalı olmak için gayret edeceğiz. Özelikle son dönemde yaşadığımız bu çağda akrabalık ilişkileri bayağı zayıflamış onun için kaybolmaya yüz tutmuş bu sünneti ihya etmeye gayret edeceğiz. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya çalışacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda hayırlı ve faydalı hizmetler yapmayı bizlere nasıp etsin inşallah."

 

Ziyaret karşılıklı güzel temennilerin ardından sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum