Advert
as

Deva Partisi Solhan İlçe Başkanı Belli Oldu

Deva Partisi Solhan İlçe Başkanı Belli Oldu

Deva Partisi Solhan İlçe Başkanı ataması gerçekleştirilerek, ilçe başkanlığına Ahmet Ozan atandı.

Deva Partisi Solhan İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Ozan mazbatasını Deva Partisi İl Kurucu Başkanı Mikail Kovalar tarafından takdim edildi.

 

Ozan’ın ataması Deva Partisi Bingöl İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından, “Kurucu İl Heyetimizin yoğun mesai ve istişareleri sonucu, Deva Partisi #SOLHAN İlçe Başkanlığı görevine Sn. Ahmet Ozan getirilmiştir. Yetki belgesi, Kurucu İl Başkanımız Sn. Mikail Kovalar tarafından takdim edildi. Partimiz, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olsun.” Paylaşımıyla duyuruldu.

 

Ahmet Ozan Kimdir?

Uzun yıllardır Solhan da esnaflık yapan Ahmet Ozan 1970 yılı Solhan doğumlu, lise mezunu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum