Advert
as

İlçe Emniyet Müdürü Koç, Göreve Başladı

İlçe Emniyet Müdürü Koç, Göreve Başladı

İlçemize ataması yapılan Emniyet Müdürü Halil Koç, Gazetemiz imtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi tarafından makamında ziyaret edildi.

 

Osmaniye İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Halil Koç, İlçemize Emniyet Müdürü olarak atandı.

İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç göreve başlaması münasebetiyle Solhan Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi ile Solhanın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Bildik tarafından makamında ziyaret edildi. Emniyet Müdürü Halil Koç’un başlamış olduğu yeni görevinin hayırlara vesile olması temennisiyle yapılan ziyaret karşılıklı sohbet eşliğinde son buldu.

 

Halil Koç Kimdir?

1994 Polis Akademisi mezunu olan Koç, ilk görev yeri İstanbul da komiser yardımcısı olarak göreve başladı. İstanbul, Erzurum, Edirne, Osmaniye ve son olarak yapılan atamayla Bingöl ili Solhan İlçesine ikinci sınıf emniyet müdürü olarak göreve başladı. Emniyet Müdürü Halil Koç evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İlçemize Emniyet Müdürü olarak atanan Halil Koç’a hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum