Advert
as

Solhan Spor, Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

Solhan Spor, Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

AXA Sigorta Efeler ligi ilk hafta müsabakalarında Ligin iddialı takımlarından Spor Toto ile karşılaşan Bingöl temsilcisi Solhan Spor, Ankara'da oynanan müsabakayı 3-2 üstünlükle tamamlayarak sezona galibiyetle başladı.

Efeler Ligi ilk hafta müsabakaları kapsamında 13 Eylül 2020 Cumartesi günü Ankara Başkent Salonu'nda Bingöl Solhan Spor ile Spor Toto ekipleri karşılaştı. Saat: 12.00'da başlayan müsabaka Trt Spor2 kanalından canlı yayımlandı.

 

TVF AXA Sigorta Efeler Ligi yeni temsilcisi Solhan Spor, Ligin iddialı ekiplerinden Spor Toto'ya konuk oldu.

Ankara Başkent Voleybol salonunda Spor Toto ile Solhan Spor voleybol takımı arasında yapılan müsabakada, İlk seti ev sahibi Spor Toto 25-19 alarak müsabakaya önde başlayan taraf oldu. İkinci set’te ise temsilcimiz Solhan Spor 22-25 alarak skoru eşitledi. Üçüncü seti ev sahibi takım 25-23 alarak tekrar farkı bir’e çıkartsa da, dördüncü seti  21-25 alan temsilcimiz Solhan spor müsabakanın tie break’a gitmesini sağladı. Tie Break setini ise Solhan Spor 14-16 alarak müsabakayı 3-2 kazandı.

 

Galibiyet sonrası açıklamada bulunan Solhan Spor Kulüp Başkanı Ziya Sözen, "Voleybol Efeler ligindeki ilk maçımızı kazanan takımımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Diğer takımlara göre bazı eksikliklerimiz var. Mütevazi bütçeli ile bir takım kurduk. Ama oyuncularımız çok iyi motive oldular. İnanarak oynadılar ve kazandılar. Daha önümüzde uzun ve zahmetli bir yol var. Bu maçı unutup önümüzdeki maça bakacağız. Her maçı inşallah final havasında oynayacağız. Asla rehavete kapılmamamız lazım. Seyirci yasağı olduğu için televizyonları başında takımızı izleyen, destek veren dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin ve Dünyanın her yerinde yaşayan Bingöllüleri takımımıza sahip çıkmaya, maddi manevi destek vermeye davet ediyorum. Doğu Anadolu’nun efeler ligindeki tek takımıyız. Bu takım Bingöl'ün gurur duyacağı başarıları elde edecektir. Allah bizleri, bize güvenenlere karşı mahçup etmesin. Takımıza maddi manevi destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki müsabakası İnegöl Belediyesi ile 16 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 15:00’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum