Advert
as

Ak Parti İl Başkanı Güler, İstifa Etti

Ak Parti İl Başkanı Güler, İstifa Etti

Ak Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanifi Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle görevinden ayrıldığını belirtti.

Güler yaptığı yazılı açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2018 yılından bugüne kadar büyük bir onur, şeref ve gururla yürüttüğüm AK Parti Bingöl İl Başkanlığı görevinden ayrılmış bulunuyorum. 

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren partimize yeni bir vizyon kazandırarak 16 yıl bütün birimleriyle 2 katta hizmet veren parti binamızı kendi imkanlarımızla büyüterek 5 kata çıkardık ve bütün birimlerimize ofis konforluğunda çalışma ortamları sağlayarak partimizi büyüttük. Makam kapımızı dil, din, meşreb, köy, bölge farkı ayırt etmeden herkese açık tuttuk. Bu süreçte adalet ve eşitlik kavramına çok büyük önem verdik. Yakınımızı, akrabamızı, eşimizi, dostumuzu kayırmadık. Hiçbir kamu kurumunda istikbal peşinde koşmadık. Hiçbir yakınımızı öncelemedik, ihale peşinde koşmadık. Kimseye haksızlık yapmamaya azami özen gösterdik. Felsefe olarak, dik durmayı, izzetli ve onurlu durmayı şiar edindik. Bizim dönemimizde yerel seçimlerde ciddi başarılar kazandık. Kığı ilçemizi, Ilıcalar ve Arakonak beldemizi AK Parti belediyeciliğine kazandırdık. Genel seçimlerde 80 binin üzerinde oy alma başarısı gösterdik. Resmi kayıtlara göre 120 binden fazla insanımızı parti binamızda ağırladık. 

Gidilmeyen yer bizim değildir anlayışıyla ilçe, belde, köy, mezra farkı gözetmeksizin bütün şehrimizi dolaştık, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız, muhtarlarımız ile çok sıkı ilişkiler kurduk. Bingöl halkının bu emanetini onur ile şeref ile taşıdık. Riyakarlık, münafıklık yapmadık. Şerefimizi, onurumuzu koruduk. Bu süreçte gönül bağı kurduğumuz herkese özellikle ilk gün büyük bir coşku ile beni havalimanında karşılayan ve 6. Olağan İlçe Kongremizde salon içerisinde ve dışarısında görülmemiş bir kalabalıkla bizleri bağrına basın kadirşinas Bingöllü hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 

Bugüne kadar beraber çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğum Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e ve Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 

Dava şuuru içerisinde vefayla omuz omuza verdiğimiz; il yönetim kurulu üyelerimize, ilçe, belde teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, mahalle ve köy temsilcilerimize, belediye ve il genel meclisi üyelerimize, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımıza, sandık görevlisi arkadaşlarımıza, partimizin bütün üyelerine, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerine, basın mensuplarımıza ve unvansız, isimsiz kahramanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bu süreçte çalıştığımız bütün arkadaşlarımızdan, istemeden de olsa kalbini kırdığımız bütün herkesten helallik istiyorum. Liderimizin dediği gibi; Bu şarkı burada bitmez. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliği’nde partimize hizmet etmeye daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla…”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum