Advert
as

35 Temizlik Görevlisi, 15 Güvenlik Görevlisi Alınacak

35 Temizlik Görevlisi, 15 Güvenlik Görevlisi Alınacak

İŞKUR Bingöl Müdürlüğü, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Solhan’a geçici olarak 50 kişinin işe alınacağını duyurdu.

 

Türkiye İş Kurumu Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Bingöl’de okullara, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne 533 temizlik ve güvenlik görevlisi alınacağı belirtildi. Açıklamaya göre Solhan’a geçici olarak 35 temizlik görevlisi 15 güvenlik görevlisi alınacak.

 

Türkiye İş Kurumu Bingöl İl Müdürlüğü tarafından, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine toplam 528, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne 5 geçici işçi alınacak. 15-19 Eylül 2020 tarihlerinde İşkur’a başvuru yapan İşçiler, noter kurası ile belirlenecek.

Tüm Programlar 6 Ekim 2020 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.

 

Hangi İlçeye Kaç Personel Alınacak?

Bingöl Merkez: 260 temizlik görevlisi, 66 güvenlik görevlisi

Adaklı: 15 temizlik görevlisi, 7 güvenlik görevlisi

Genç: 35 temizlik görevlisi, 15 güvenlik görevlisi

Karlıova: 35 temizlik görevlisi, 15 güvenlik görevlisi

Kiğı: 10 temizlik görevlisi, 5 güvenlik görevlisi

Solhan: 35 temizlik görevlisi, 15 güvenlik görevlisi

Yayladere: 5 temizlik görevlisi

Yedisu: 5 temizlik görevlisi, 5 güvenlik görevlisi

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum