Advert
as

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’’ Semineri

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’’ Semineri

İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’’ semineri düzenledi

 

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Kadın ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından 24 Eylül 2020 tarihinde Bingöl İli Merkez İlçesi İçmeler mahallesinde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konulu’’ seminer düzenlendi.

 

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seminerde Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kanunlarımız, şiddet mağdurlarının başvurabileceği kurumlar ve 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun nedir? konuları anlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum