Advert
as

Köydes Projeleri Değerlendirildi

Köydes Projeleri Değerlendirildi

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl`de gerçekleştirilen Köylerin Alt Yapısını Destekleme (KÖYDES) Projelerini değerlendirmek üzere İlçe Kaymakamları ile bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Düzağaç kampüsünde düzenlenen toplantıda KÖYDES kapsamında bugüne kadar gerçekleştirilen projeler değerlendirilirken, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

İlçelerde gerçekleştirilen projeler hakkında kaymakamlardan bilgi alan Vali Köşger, gerçekleşmesi planlanan projeler için ilgili kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları gerektiğini belirtti.

 

 

Merkez ve ilçelere bağlı köylerin altyapı hizmetlerine yönelik yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Vali Köşger’in yanı sıra Vali Yardımcısı Muhammet Fuat Türkman, İlçe Kaymakamları ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum