Advert
as

Solhan Spor, Mağlubiyet Serisini Devam Ettirdi

Solhan Spor, Mağlubiyet Serisini Devam Ettirdi

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor dördüncü ve beşinci haftayı da mağlubiyetle tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi dördüncü ve beşinci hafta müsabakalarında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Arkas Spor 3-0, Haliliye Belediyesine ise 3-2’lik skorlarla mağlup oldu.

 

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde dördüncü hafta karşılaşmasında Solhan Spor, Bingöl merkez Karşıyaka spor salonunda Arkas Spor’u konuk etti.

 

Solhan Spor Kulübü, Arkas Spor karşısında 17-25, 22-25, 17-25’lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

 

Beşinci hafta müsabakasında ise Şanlıurfa deplasmanın da Haliliye Belediyesi ile karşılaşan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü müsabakayı 25-18, 22-25, 21-25, 25-21,15-12’lik setlerle 3-2 kaybederek beşinci haftayı bir puanla kapattı.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki müsabakası Galatasaray ile 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 15:00’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum