Advert
as

Başkan Sözen, Gelir-Gider Raporunu Açıkladı

Başkan Sözen, Gelir-Gider Raporunu Açıkladı

Bingöl Solhanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Sözen, 2020-2021 voleybol sezonu gelir gider raporunu açıkladı.

 

2020-2021 voleybol sezonuna ait gelir gider raporunu açıklayan Bingöl Solhanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Sözen,” Şeffaflık ilkesi gereği her ay gelir ve gider tablomuzu kamuoyu ile paylaşacağız.”dedi.

 

Kulüp Başkanı Sözen yaptığı açıklamada, “AXA Sigorta Voleybol Efeler liginde mücadele eden Bingöl Solhan Spor Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz gün şeffaflık ilkesi gereği her ay gelir ve gider tablomuzu kamuoyu ile paylaşacağımızı ifade etmiştik. Bu kapsamda bir aylık gelir gider tablomuzu şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşıyoruz. Amacımız insanlarımızın takımımıza güven duyması, spor kulüplerine yönelik azalan güven duygusunun yeniden tesis edilmesi, insanlarımızın yaptığı yardımların nerelere nasıl harcandığını bilmesini sağlayarak insanların güvenine layık olabilmektir. Bu kapsamda bundan sonra da her ay gelir ve gider tablomuzu şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız. Altı ayda bir bağımsız Mali Müşavir tarafından kulübümüzün gelir gider tablosunu denetime tabi tutacağız. Böylece insanlarımızın kulübümüze olan güveni artacak, herkes gönül rahatlığı ile kulübümüze yardım yapmak isteyecektir. Şimdiye kadar kulübümüze maddi ve manevi destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Kulübümüze yapılacak her kuruş yerinde ve amacına uygun bir şekilde harcanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum