Advert
as

Covid-19 Tedbirlerine Uymayan 141 Şahsa Ceza Kesildi

Covid-19 Tedbirlerine Uymayan 141 Şahsa Ceza Kesildi

Bingöl’de, Covid-19 test sonucu pozitif çıkan veya temaslı olup evden ayrılan 141 kişiye kurallara uymadıklarından dolayı para cezası kesildi.

 

Bingöl Valiliği, Covid-19 test sonucu pozitif çıkan veya temaslı olup evden ayrılan 141 kişiye kurallara uymadıklarından dolayı idari para cezası uyguladı.

 

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 15.09.2020-30.09.2020 tarihleri arasında ilimiz geneli yapılan şok uygulamalarda, Covid-19 Salgının yayılım hızını yavaşlatmak ve halk sağlığını korumak amacıyla bakanlık genelgeleri ve il umumi hıfzıssıhha kararları kapsamında kurallara uymayan 117 şahsa idari para cezası uygulanmıştır. Covid-19 test sonucu pozitif çıkan veya temaslı olup evde izlemi devam ettiği tespit edilen karantina kapsamındaki 24 şahsa kurallara uymadıklarından idari para cezası uygulanmıştır, Suçun meydana gelmeden önlenmesi kapsamında yapılan çalışmalarda toplamda 4215 şahsın kimlik sorgusu ve 2013 motorlu taşıtın sorgusu yapılmıştır.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum