Advert
as

“Vatandaşın Yanında Olmak Bizi Mutlu Ediyor”

“Vatandaşın Yanında Olmak Bizi Mutlu Ediyor”

Solhan’da esnaflarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen İyi Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, halkla yan yana olmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

 

İyi Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa ile beraberindeki heyet, ilçemizdeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

Ziyarette İl Başkanı Hasan Kızılboğa’ya, Merkez İlçe Başkanı Cevdet Tümen, Başkan Yardımcıları Ahmet Arpa, Ali Kızılboğa ve Solhan İlçe Başkanı Servet Azkaç eşlik etti. İYİ Parti heyeti ilçedeki esnafla gerçekleştirdiği sohbetler ilçenin sorunlarına ve halkın isteklerine kulak verdi. Ziyaretler sırasında COVİD-19 pandemisi nedeniyle sosyal mesafeye dikkat edildi.

 

“Vatandaşın Yanında Olmak Bizi Mutlu Ediyor”

Ziyaretin ardından İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa bir açıklama yaptı. Kızılboğa açıklamasında halkla yan yana olmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, “Bugün il yöneticilerimizle beraber Solhan ilçemizi ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında vatandaşlarımızla ve esnafımızla sohbet ederek onların ihtiyaçlarına ve sorunlarına kulak verdik. İlçe hakkında bize iletilen eksiklikleri not aldık. İktidar yolunda attığımız adımlarda, vatandaşımızın yanında olmak bizi mutlu ediyor. İlçe ziyaretlerimize devam edeceğiz. Ayrıca ilgilerinden dolayı tüm Solhanlı hemşerilerime teşekkür ederim.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum