Advert
as

Vali Ekinci, Yeni Hizmet Binalarında İncelemelerde Bulundu

Vali Ekinci, Yeni Hizmet Binalarında İncelemelerde Bulundu

Vali Kadir Ekinci, yapımı tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binası ile İl Tapu ve Kadastro Müdürlükleri yeni hizmet binalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Ziyaret ve inceleme programına İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası ile başlayan Vali Ekinci, kurum bahçesinde İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve Şube Müdürlerince karşılandı. Daha sonra yapımı tamamlanan hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Ekinci, “Son derece modern bir dizayn ve donanıma sahip olan yeni hizmet binamız ilimize hayırlı olsun” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ise yeni hizmet binası ve kurumun çalışmaları ile “Yüz Yüze Eğitim” ve “Uzaktan Eğitim” konularında il genelinde devam eden çalışmalar hakkında Vali Ekinci’ye brifing verdi.

 Vali Ekinci daha sonra İl Tapu ve Kadastro Müdürlüklerini ziyaret etti. İl Tapu Sicil Müdürü Ali Bazencir ve İl Kadastro Müdürü Hasan Ali Beyazıt tarafından karşılanan Valimiz Kadir Ekinci, yapımı tamamlanan ve vatandaşa hizmet vermeye başlayan İl Tapu ve Kadastro Müdürlükleri yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

 

Vali Ekinci, “Hem çalışanlarımız hem de vatandaşlarımız için daha nezih, daha ferah bir ortam. İlimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Vali Ekinci, yeni hizmet binası ve kurumun hizmet modelleri hakkında aldığı bilgilerin ardından kurum personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyerek ziyaretine son verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum