Advert
as

Avunan, “PKK, Oğlumu Askerdeyken Kaçırdı”

Avunan, “PKK, Oğlumu Askerdeyken Kaçırdı”

​HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Solhanlı Bilal Avunan, oğlu Emrah'ın askerde çarşı iznine çıktığı sırada kaçırıldığını iddia etti.

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binasında evlat nöbetine katılan Solhanlı Bilal Avunan, oğlu Emrah'ın 2015 yılında HDP/PKK’lılar tarafından Şırnak'ın Cizre ilçesinde çarşı iznine çıktığı sırada kaçırıldığını söyledi.

 

Oğlunu almadan evlat nöbetinden ayrılmayacağını vurgulayan Avunan "Oğlum, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2015 yılında askerlik yapıyordu. Oğlumla sürekli telefonda konuşuyorduk. En son oğlumu aradığım da ulaşamadım, Cizre'ye askeri birliğine gittim. Daha sonra oğlumun PKK tarafından kaçırıldığını öğrendim. HDP'liler bizzat kendileri bana 'oğlunu biz kaçırdık ve PKK'ya verdik' dediler." ifadelerini kullandı.  

 

Teslim olup ailelilerine kavuşan gençler için çok sevindiğini ve mutlu olduğunu belirten Avunan, "İnşallah benim çocuğumda gelir, çocuğum PKK’nın elinde esirdir karanlık yerlerdedir. Bizlerde gece gündüz burada bekliyoruz."dedi.

(İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum