Advert
as

Hazarşah Şehitleri Unutulmadı

Hazarşah Şehitleri Unutulmadı

Bingöl’ün Solhan İlçesi Hazarşah Köyü Aksakal Mezrası'nda 1992'de PKK'lı teröristlerin köy minibüsünden indirerek katlettiği 19 vatandaş Hazarşah Şehitler Anıtında anıldı.

Solhan'ın Hazarşah Köyü Aksakal Mezrası'nda 1992'de PKK'lı teröristlerin köy minibüsünden indirerek katlettiği 19 vatandaş unutulmadı. 

Hazarşah Şehitleri Köy girişinde bulunan şehitler anıtında dualar eşliğinde anıldı. Programa ilçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Şehit ve Gazi yakınları ile vatandaşlar katılım sağladı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile İlçe Müftüsü Muharrem Dutar’ın yapmış olduğu duanın akabinde Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcının şehitler anıtına karanfil bırakmasıyla son buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum