Advert
as

Yedisu’da Aranan Bir Şahıs Çatı Katında Yakalandı

Yedisu’da Aranan Bir Şahıs Çatı Katında Yakalandı

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı evinin çatı katında yakalandığı belirtti.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Unsurlarınca 2 Ayrı Suçtan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs evinin çatı katında yakalandı.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçlarından 19 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs 22 Ekim 2020 tarihinde Bingöl İli Yedisu İlçesinde icra edilen operasyonda gizlendiği evinin çatı katında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıs çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştur.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum