Advert
as

Solhan’lı Öğrenci Türkiye Geneli Dereceye Girdi

Solhan’lı Öğrenci Türkiye Geneli Dereceye Girdi

Solhan Anadolu Lisesi 9/C sınıfı öğrencisi Medine Kaya birinci aşama Türkiye geneli dereceye girdi.

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 100. Yılı münasebetiyle Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Tema Belirleme Yarışması" birinci aşama sonucunda Solhan Anadolu Lisesi 9/C sınıfı öğrencisi Medine Kaya önerdiği “Karanlığın Aydınlığında Yaşayan Şair” temasıyla Türkiye geneli dereceye girdi.

 Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından, İstiklâl Marşı'nın kabulünün 100. Yılında kullanılacak olan temanın ortaöğretim öğrencileri tarafından belirlenmesi amacıyla düzenlenen "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Tema Belirleme Yarışması" birinci aşama sonuçları belli oldu. Okulumuz 9/C sınıfı öğrencimiz Medine Kaya Birinci Aşama Türkiye Geneli Dereceye girmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” denildi.

İLİ

ÖĞRENCİ ADI-SOYADI

               ÖNERDİĞİ TEMA

AĞRI

REZAN ARSLAN

ASIM'IN NESLİ ÂKİF'İN SESİ

ARTVİN

AYLİN AKKAYA

"YÜREKLERDE HÜRRİYET, DİLLERDE ÂKİF"

BİNGÖL

MEDİNE KAYA

KARANLIĞIN AYDINLIĞINDA YAŞAYAN ŞAİR

ÇANAKKALE

SERDAR GÜMÜŞ

KORU İSTİKLÂL'İ BİL ÂKİF'İ

EDİRNE

HALENUR BARUT

ÂKİF'İN KALEMİNDEN VATAN DAMLAR

GÜMÜŞHANE

FATMA NURSENA GÜNDAY

KUBBELERDEN GÖK KUBBEYE: "KORKMA!"

İSTANBUL

ARKAT EMİR TEKİN

"ON KITA BİR VATAN"

SİİRT

MEHMET KOCEMAN

HAKKIN SESİ, İSTİKLÂLİN NEFESİ

TRABZON

ZEYNEP İSKENDER

UYANIŞ, İSTİKLÂL, ÂKİF

YOZGAT

ELİFE KOÇAK

MISRALARINDA KANDİLLER YANAN ŞAİR

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum