Advert
as

Hüda Par İl Kongresine Genel Başkan Sağlam’da Katılacak

Hüda Par İl Kongresine Genel Başkan Sağlam’da Katılacak

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatından yapılan açıklamaya göre HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam’ında katılımıyla 14 Kasım 2020 Cumartesi günü Veysel Belgin Gençlik Merkezi Konferans Salonunda Bingöl 3. Olağan İl Kongresi gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş: ‘’Geçtiğimiz aylarda İlçe Kongrelerimizi gerçekleştirerek daha yeni kadrolarla çalışmaya başladık, şimdi ise İl Kongremizi gerçekleştirerek halkımıza hizmet noktasında daha faydalı olabilmek için çalışmalarımıza yeni bir soluk kazandırmak hedefindeyiz.

 Partimiz Bingöl İl Teşkilatı olarak bugüne kadar var olan tüm kadrolarıyla her zaman Bingölümüz ve Bingöllü hemşerilerimiz için büyük bir fedakârlıkla çalışmış ve çalışmaya devam edecektir. Tek tip siyaset anlayışından yana hiç olmadığımız gibi bugüne kadar yapılan tüm haksızlıkların karşında tavır alarak doğru bildiğimiz ve dürüst bir siyaset anlayışla var olduk ve olmaya devam edeceğiz. Memleket sevdalısı olan hür gönüller olarak makam ve mevki hayali kurmadan çok şükür bugünlere kadar çalışma azmimizi hiç kaybetmedik. Yine bugünden sonra da İnşaallah yeni kadrolarımız ile halkımıza hizmet yolunda ‘’dürüst siyaset ve gerçek adalet’’ sloganımız ile hizmet yürüyüşümüze devam edeceğiz.

 Açıkbaş son olarak, Yapılacak olan 3. Olağan Kongremizin; Partimiz, Memleketimiz ve Halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum