Advert
as

Bingöl’ü Temsil Edecek 8 Öğrencinin 7’si Solhanlı

Bingöl’ü Temsil Edecek 8 Öğrencinin 7’si Solhanlı

Bingöl’de düzenlenen U16 - U18 Bölgesel Kros Ligi seçmelerine Solhanlı öğrenciler damga vurdu.

Bingöl Atletizm Pistinde “U16 - U18 Bölgesel Kros Ligi Seçmeleri” kapsamında düzenlenen Atletizm yarışmasında dereceye giren 8 öğrencinin 7’sini Solhanlı öğrenciler oluşturdu.

 İlçe Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan yaptığı açıklamada, “Bingöl’de U16 - U18 Bölgesel Kros Ligi Seçmeleri kapsamında Van İlinde düzenlenecek olan U16 - U18 Bölgesel Kros Ligi müsabakaları için ilimizde düzenlenen seçmelerde Solhanlı sporcularımız ciddi bir başarı gösterdi. U16 Erkekler Kategorisinde 4 sporcumuzun, U18 Erkekler Kategorisinde ise seçilen 4 sporcudan 3’ünün Solhanlı olması ve İlimizi bölgede temsil etmesi bizleri gururlandırmıştır. Gençlerimizin gösterdikleri bu başarıda büyük emeği olan Ümit Sekin hocamızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

 Dereceye giren Solhanlı sporcular,

U16 - 1. Muhammed Çakar, 2. Tuncay Bakır, 3. Nurullah Bolgan, 4. Mehmet Açan

U18- 1. Şiyar Çelikel, 2. Sedat Açan, 4. Abdulmecit Açan

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum