Advert
as

Solhan Spor, Afyon Belediye Yüntaş’ı 3-1 Mağlup Etti

Solhan Spor, Afyon Belediye Yüntaş’ı 3-1 Mağlup Etti

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Afyon deplasmanın da 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi ertelenen 7.hafta müsabakalarında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımını 3-1 mağlup etti.

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ertelenen 7. hafta karşılaşmasında Solhan Spor, Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımına konuk oldu.

Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımı ile karşılaşan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü ilk seti 18-25 alarak müsabakaya 1-0’lık üstünlükle başladı, ikinci seti ise ev sahibi takım 25-18 alarak durumu eşitledi. Üçüncü seti 25-13, dördüncü seti ise 25- alan temsilcimiz Solhan Spor müsabakayı 3-1 kazandı.

Böylelikle üç maç eksiği olan Solhan Spor Kulübü 4 Galibiyet 11 puanla 11. Sıraya yükseldi.

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki müsabakası İstanbul BBSK ile 15 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 15:00’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum