Advert
as

Solhan’da İşkur Kuraları Çekildi

Solhan’da İşkur Kuraları Çekildi

İşkur bünyesinde Solhan Kaymakamlığı, Solhan ve Arakonak Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere kura çekimi yapıldı.

 

Çalışma ve İş Kurumu (İşkur) bünyesinde Solhan Kaymakamlığı, Solhan Belediye Başkanlığı, Arakonak Belediye Başkanlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere Cuma ve Cumartesi günü kura çekimi yapıldı.

 

Solhan Kültür Merkezinde çekilen kura, Solhan Noteri Mehmet Danışman huzurunda gerçekleştirilirken kura çekiminde başvuran adaylar büyük heyecan yaşadı.

Yaklaşık 5000 kişi arasında çekilen kura sonrasında 200 kişi Solhan Kaymakamlığı, 100 kişi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 150 kişi Solhan Belediyesi, 55 kişi Arakonak Belediyesinde olmak üzere toplamda 505 kişi İŞKUR da çalışmaya hak kazandı.

Yapılan kura çekiminde ismi çıkanlar sevinirken, ismi çıkmayanlar ise üzüntü yaşadı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum