Advert
as

Şehit Gazi-Sen Üyeleri Bir Araya Geldi

Şehit Gazi-Sen Üyeleri Bir Araya Geldi

Solhan Şehit Gazi-Sen İlçe Eğitim Kolu Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli toplantıda, Şehit ve Gazi-Sen üyeleri bir araya geldiler.

Solhan’da düzenlenen toplantıya Şehit Gazi- Sen Eğitim Kolu Genel Başkanı Tayyip Dalgın, Şehit Gazi-Sen İl Eğitim Kolu Başkanı Cihat Kebude, Şehit Gazi-Sen İlçe Eğitim Kolu Başkanı Niyazi Şimşek ile üyeler katıldı. 
Yemeğin ardından davetlilere hitap eden Şehit Gazi- Sen Eğitim Kolu Genel Başkanı Tayyip Dalgın,“ Sendikal çalışmalarımıza ilişkin yapılacak faaliyetler kamu görevlileri arkadaşlarımızın ekonomik, sosyal hak ve menfaatlerini koruma ve geliştirme amacını ve misyonunu taşır.  
Sağlıklı bir toplum, adaletli gelir dağılımı, fırsat eşitliği, sosyal güvenlik ve dayanışmanın geliştirilmesi, çocuk haklarının korunması, kadınla erkeğin eşitliği ve yönetime katılması, doğa ve çevrenin korunması amacıyla, üreten, katılan, gelişen bir Türkiye hedefler.
Bu amaç ve misyonun gerçekleştirilmesi için, Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması ve Atatürk ilkelerinin yaşatılması doğrultusunda, demokratik ilkelerden sapmadan;
Kamu çalışanlarının yaptıkları işe uygun ve insanlık haysiyetine yaraşır adil bir ücret sağlamaya çalışacağız.
Kamu çalışanlarının beden ve ruh sağlığını koruyacak ve gelişmelerini sağlayacak tedbirleri alacağız.
Dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep farkı gözetmeksizin çalışmanın toplumun yaşayışındaki rolünü ve değerini anlamış ve bu konudaki haklarına ve görevlerine yetkin bir üye topluluğu meydana getirmek için çalışacağız.
Milli hassasiyetlerimizin en başında gelen şehitlerimizin bizlere bıraktıkları emanetleri olan yakınları bu milletin gönlünün baş tacıdır.
Bu vatan ve ay yıldızlı bayrak için canlarını feda eden kahramanların yakınlarına sahip çıkmayı kendimize en önemli görev addetmekteyiz.
Bu çerçevede kamuda istihdam edilen şehit yakınları ve gazilerimizin sorunlarını yakından takip edecek, yaşanan problem ve sıkıntılarına ivedilikle müdahale edilecektir. 
Kamuda çalışan vatansever arkadaşlarımızın Üyemiz olsun veya olmasın haksızlığa uğramış ise haklarını savunmak için her türlü desteğimizi vermekten çekinmeyiz.
Kırmızı çizgilerimiz her zaman var olacaktır, tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet 
Devlet Terbiyesi devlet aklı ve devlet odaklı çalışan arkadaşlarımız önceliğimizdir. Bizler devletiz devletin içinden çıkan sendikayız.
Bingöl çok zor bir bölge olup burada çalışan kamu görevlilerin daha zorlu şartlarda çalıştıklarını biliyoruz biz her zaman bu arkadaşlarımızın yanında olacağımızı Yayladere, Yedisu, Kığı ilçelerinde görev yapan kamu görevlileri arkadaşlarımızın kardeşimizin sorunuyla bizzat ilgileneceğimizi ve Bingöllü olup Bingölün sizin için her zaman önceliğimiz olup buradaki Kamu görevlileri kardeşlerimizle sürekli bir araya gelmeyi hedeflediğimizi belirtmek istiyorum özelikle 2021 yüzde üç buçuk zam verildiği memurların geçinmekte zorlandığını ek iş yapmak zorunda oldukları bizimde artık bu yanlışlara dur deme zamanı geldiğini bugüne kadar memur-sen aldığı üyelere sahip çıkmadığı hiç bir üyenin sorunuyla ilgilenmediği hepimiz biliyoruz. Tüm üyelerimiz bizim için çok değerlidir üyelerimizin sorunlarını kendi sorunlarımızı görüyoruz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum