Advert
as

Müjde! Solhan’a İlk Gaz Perşembe Günü Verilecek

Müjde! Solhan’a İlk Gaz Perşembe Günü Verilecek

İlçede 2020 yılı için hedeflenen doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını belirten Doğugaz Solhan Müdürü Yaşar Altun, “Yıllardır özlenen doğalgazı, 3 Aralık Perşembe günü Solhanlı hemşehrilerimizle buluşturacağız.” dedi.

Solhan için hedeflenen doğalgaz alt yapı çalışmalarının daha erken tamamlandığını açıklayan Doğugaz Solhan Müdürü Yaşar Altun, “Beklenen gün geldi. İnşallah 3 Aralık 2020 Perşembe günü Doğalgazı hemşehrilerimizle buluşturacağız.” İfadelerini kullandı 
Altun," Eylül 2020 başında doğalgaz altyapı çalışmalarına başladık. Çok kısa (üç ay gibi) bir sürede yaklaşık 10 km çelik, 20 km polyester boru (servis hatları) döşendi. Ekiplerimiz doğalgazı ilçemize sunmak için gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ile çalışarak beklenenden bir ay daha erken doğalgazı ilçemize sunuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Aralık ayı içinde bütün abonelerin gaz açımlarını yapıp, sıcak bir ortama kavuşturacağız. Bu nedenle bütün vatandaşlarımızdan beklentimiz bir an önce işlemlerini yapmalarıdır. Doğalgazın ilçemize sunulmasında emeği geçen Doğugaz ailesi başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eder, Solhan ilçemize hayırlı olsun.”dedi. 
Binalara Doğalgaz verilirken müracaat sırasına göre verileceğini belirten Altun, erken abone işlemlerini yapanlara öncelik onlara doğalgaz verileceğini söyledi. 

Doğalgaz abone işlemleri için başvuru evrakları ve ödeme işlemleri: 
Başvuru Evrakları ve Bağlantı Bedeli Ödeme Bilgileri
Tapu Fotokopisi 
Kimlik Fotokopisi 
Dask Fotokopisi (varsa) 
Ödeme şekli: kredi kartı var ise Doğugaz'dan çekilir, yok ise Halkbank hesabına yatırılır.
 İban No: TR06 0001 2009 6350 0010 2608 79 
Bağlantı Bedeli : 781,14 TL 

Kullanım Sözleşmesi İçin Gerekli Evraklar (Sayaç İçin) 
İkametgah 
Elektrik Faturası 
Kimlik Fotokopisi 
Kiracı İse Kira Kontratı Fotokopisi 
Güvence Bedeli : 593,70 TL 
Ödeme şekli: kredi kartı var ise Doğugaz'dan çekilir, yok ise Halkbank hesabına yatırılır. 
İban No: TR06 0001 2009 6350 0010 2608 79

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum