Advert
as

Yılın Öğretmeni Bayar'a Plaket Takdim Edildi

Yılın Öğretmeni Bayar'a Plaket Takdim Edildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen Kaymakam Ersin Ateş Okul Müdürü Ferhat Bayar'a, İl Milli Eğitim Müdürü Güney tarafından plaket verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tertip edilen öğrencilerinin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, fedakârlıkları ve özel nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş ‘Mesleki Çalışmalarıyla Öne Çıkan Öğretmenler' programında, Solhan Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu/Ortaokulu Okul Müdürü Ferhat Bayar, ‘Yılın Öğretmeni' seçildi.

 Bu kapsamında Bayar'ı makamında ağırlayan Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kendisini tebrik ederek plaket takdim etti.

 Güney; “Dünya üzerinde geçmişten bu güne var olan mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayatı önem taşıyan meslek hiç şüphesizdir ki öğretmenlik mesleğidir. Bu kutsal mesleği en iyi şekilde yapan, ilimizde yılın öğretmeni seçilen değerli öğretmenimizi tekrar kutluyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum