Advert
as

Şehit Gazi-Sen, Bazı Okullara Dezenfekte Standı Verdi

Şehit Gazi-Sen, Bazı Okullara Dezenfekte Standı Verdi

Şehit Gazi-Sen tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bazı okullara dezenfekte standı hediye edildi.

Şehit Gazi-Sen İlçe Eğitim Kolu Başkanı Niyazi Şimşek, Covid-19 salgın nedeniyle imkanları doğrultusunda ziyaret ettiği ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bazı okullara dezenfekte standı takdim etti.

Eğitim Kolu Başkanı Niyazi Şimşek ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Covid 19 salgın nedeniyle Şehit Gazi-Sen İlçe Eğitim Kolu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz’ı, Solhan Yatılı Bölge İlkokulu Müdürü Muhittin Telci’yi ve Solhan Kız Anadolu Lisesi Müdürü Selahattin Akdeniz’i makamında ziyaret ederek kendilerine sendikamız adına dezenfekte standı hediye ettik. Başta şahsıma ve sendikamıza gösterdiği ilgi alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum