Advert
as

Bozkurt, İlçe Tarım Müdürlüğüne Asaleten Atandı

 Bozkurt, İlçe Tarım Müdürlüğüne Asaleten Atandı

Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten İrfan Bozkurt asaleten atandı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini 3 Temmuz 2017 tarihinden itibaren vekaleten yürüten İrfan Bozkurt 1 Aralık 2020 tarihinde Solhan Tarım ve Orman Müdürü olarak atandı.

Bozkurt, 1980 Aslanbeyli köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Solhan YİBO’da ortaokulu Hatay Yayladağı ve Mersin İmam Hatip okulunda, Lise öğrenimini ise Solhan Lisesinde tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitkisel Üretim Bölümünden Mezun oldu. 2009 tarihinden beri Solhan İlçe Tarım Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak görev yapan Bozkurt, 2017 yılı itibariyle İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini vekaleten yürüttü. Ayrıca Bozkurt evli ve 5 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum