Advert
as

Başkan Yıldız’dan Hasta Vatandaşa Ortopedik Yatak

Başkan Yıldız’dan Hasta Vatandaşa Ortopedik Yatak

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, uzun bir süredir rahatsız olan Yüksel Aydan’a ortopedik yatak tahsis etti.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Yüksel kardeşimiz için gerekli olan ortopedik yatağı ailesine teslim ettik. Bu şekilde rahatsızlığı olan kardeşimiz bir nebze olsun rahat uyuyabileceklerse ne mutlu bizlere.” dedi. 

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın talimatları doğrultusunda Yüksel Aydan için talep edilen ortopedik yatak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan tarafından aileye teslim edildi. Başkan Yardımcısı Doğan aileyle kısa bir sohbet ettikten sonra başka ihtiyaçları olması durumunda kendilerinin haberdar edilmesini istedi. 

Sosyal medya aracılığı ile durumdan haberdar olduğunu belirten Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Muhtarımızın sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım sonrasında bizlerin haberi oldu. Hemen muhtarımızla görüşerek Yüksel kardeşimiz için gerekli olan ortopedik yatak için harekete geçtik. İlgili arkadaşlarla iletişime geçerek kısa sürede ortopedik yatağı temin ettik ve başkan yardımcımız tarafından aileye ilettik. Biz Belediye olarak bu gibi durumlarda imkanlar çerçevesinde vatandaşlarımızın daima yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu şekilde rahatsızlığı olan kardeşlerimiz bir nebze olsun rahat uyuyabileceklerse ne mutlu bizlere. Rabbim Yüksel kardeşimize ve tüm hastalara Şafii ismiyle şifa nasip etsin.” dedi.     

“Allah tüm sebep olanlardan razı olsun” diyen Hanım Aydan, “Eşim beş yıldır cihaza bağlı olarak yaşamını sürdürüyor. Allah herkesten razı olsun. birçok yerden bizlere yardımcı olmaya çalıştılar. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, muhtarımız ve yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Geceleri sabahlara kadar yatamayan eşim, acılara dayanamayacak duruma geldi. Şu anda eşim hastanede yatıyor. Çocuğum mahalle muhtarımızı arayıp babasının durumundan bahsetti bir ortopedik yatağa ihtiyacımız olduğunu söyledi. Gerekli yerlerle görüşme yapan muhtarımızın ardından belediye başkanımız eşimin acılarını dindirecek ortopedik yatağı bizlere ulaştırdı. Allah, Belediye Başkanımızdan ve tüm sebep olanlardan razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum