Advert
as

SOLHAN YASAĞA UYDU SOKAKLAR BOŞALDI

SOLHAN YASAĞA UYDU SOKAKLAR BOŞALDI

Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında ilan edilen 56 saatlik sokağa çıkma yasağında Solhan’da cadde ve sokaklar boş kaldı.

Solhan'da koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla birlikte cadde ve sokaklar boş kaldı. Sokaklarda market, eczane, fırın ve polis dışında kimsesin olmadığı gözlemlendi. 
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasına Solhan’da büyük oranda uyuldu. Ülke genelinde Cuma günü 21.00'de başlayan ve 7 Aralık Pazartesi 05.00'te sona eren sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Solhan'da cadde ve sokaklarının boş kaldığı gözlemlendi. İlçenin en kalabalık meydanlarından olan çarşı meydanı boş kaldı. Yasağın başlamasının ardından polis ekipleri ana cadde ve mahallelerde uygulama yaptı.
Edinilen bilgiye göre hafta sonu Genelge dışında kalan ve sokağa çıkan 6 kişiye cezai işlem uygulandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum