Advert
as

Vali Köşger;“En Güvenli İller Arasındayız”

Vali Köşger;“En Güvenli İller Arasındayız”

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş uygulaması gerçekleştirildi. 600 polisin katılımıyla yapılan asayiş uygulamasında, genel arama, GBT kontrolü ve kimlik kontrolü yapıldı.

 

 

 

 

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Uygulama öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada; Bingöl’ün son zamanlarda bölgede en huzurlu, en güvenilir illerden birisi haline geldiğini söyledi.

 

Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nün 600 polisin katılımıyla düzenlediği asayiş uygulamasında, işyerleri denetlenip, şüpheli kişilere kimlik, araçlarda ise arama yaptı. Konu hakkında açıklama yapan Vali Köşger "Bingöl son zamanlarda bölgede en huzurlu en güvenli illerimizden birisidir" dedi

                                              

Bingöl’ün güvenlik hizmetleri açısından en çok memnun olan iller arasında 20’inci sırada olduğunu kaydeden Vali Köşger, “Güvenlik güçlerimiz, bu memnuniyetin daha fazla arttırılması için gecesini gündüze katarak çalışıyorlar. Şehir merkezi ve kırsalda her türlü tedbiri alıyorlar ve almaya devam edecekler. Bu kapsamda bugün daha önce yaptığımız gibi tüm şehirde topyekûn bir güvenlik çalışması yapılacak. Yaklaşık 600 polis arkadaşımız bu güvenlik uygulamasında görev alacaklar ve tüm şehrin önemli arterleri elden geçirilecek. Emniyeti ilgilendiren tüm boyutlarıyla bu alanlarda şok uygulamalar yapılacak” dedi.

Amaçlarının halkın huzur ve güvenini sağlamak olduğunu kaydeden Vali Köşger, şunları söyledi: “Burada sadece kanuna, kurala uymayan, ülkeye zarar vermeye çalışan kötü niyetli kişilerin toplum açısından ayıklanacağı bir uygulamadır bu. Bu uygulamalar bundan sonrada devam edecek.”

Yapılan açıklamanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde hazır bekleyen 600 polis, uygulama için harekete geçti. Şehrin belirli noktalarında güvenlik önlemlerinin alırken, polisler ekipler halinde şehrin belirli bölgelerine dağıldı. Umuma açık yerlerde kimlik kontrolü, genel arama ve GBT kontrolü yapılırken, trafiğin yoğun olduğu caddelerde de araç aramaları yapıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum