Advert
as

Vefat eden Gazeteci Ahmet Kaya'nın adı caddeye verilecek

Vefat eden Gazeteci Ahmet Kaya'nın adı caddeye verilecek

Bingöl Belediye Meclisi, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Gazeteci ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kaya'nın adını bir caddeye verecek.

Bingöl Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısında geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Gazeteci ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kaya'nın adının bir caddeye verilmesine karar verdi.

Kararda şu ifadelere yer verildi:
“Gündemin 3. Maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce Meclis Başkanlığına sunulan Cadde isminin değişitirilmesine hakkındaki teklif görüşülerek yapılan müzakereler sonucunda; İlimiz İnalı Mahallesinden başlayıp Kültür Mahallesine kadar devam eden, Kınalı Caddesi isminin Vefat eden Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kaya ismi olarak değiştirilmesine 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 18. maddesinin (n) bendine göre oy birliği ile karar verildi”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum