Advert
as

Bingöl Üniversitesi Akademik Personel Alacak

Bingöl Üniversitesi Akademik Personel Alacak

Bingöl Üniversitesi, üniversite akademik kadrolarında görev yapmak üzere 12 personel alacağını duyurdu. Bingöl Üniversitesi ile birlikte 5 üniversitede toplam 30 akademik personel alınacak.

 

 

Bingöl Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda, akademik kadrolarında görev yapmak üzere 12 personelin alınacağı bildirildi. Açıklamada, “Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Ayrıntılı bilgi Üniversitemiz (www.bingol.edu.tr) web sayfasının duyurular kısmında mevcuttur” ifadelerine yer verildi.

5 Üniversitede 30 Akademik Personel Alınacak

 

Iğdır Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi 12 Mayıs 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığında akademik personel alımı ilanlarını yayımladılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum