Advert
as

Bingöl'de PKK'ye Ait Mühimmat ve Malzeme Ele Geçirildi

Bingöl'de PKK'ye Ait Mühimmat ve Malzeme Ele Geçirildi

Bingöl Valiliği, Genç ilçesi kırsalında yürütülmekte olan Yıldırım-9 Operasyonu kapsamında yapılan arazi aramasında PKK'ye ait mühimmat ve yaşam malzemelerinin bulunduğunu duyurdu.

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında sürdürülen Yıldırım-9 Operasyonu kapsamında yapılan arazi aramalarında, toprağa gömülü vaziyette mühimmat ve yaşam malzemeleri bulundu. 

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin şu bilgilere yer verildi:

17 Aralık 2020 tarihinde Bingöl ili Genç ilçesi kırsalında icra edilen Yıldırım-9 Operasyonu kapsamında yapılan arazi aramasında meşelik, sık ormanlık alan içerisinde toprağa gömülü vaziyette 2 adet mavi jelikan bidon içerisinde mühimmat ve malzeme ele geçirilmiştir. Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan malzemeler imha edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir.

Açıklamanın devamında, 7 adet 5.56 mm çapında fişek, 2 adet EYP için kullanılan elektronik devre kartı, 50 metre kablo ve muhtelif gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum