Advert
as

Gençlerimiz, Türkiye Finallerinde Bingöl’ü Temsil Edecek

Gençlerimiz, Türkiye Finallerinde Bingöl’ü Temsil Edecek

Atletizm seçmelerinde ilimizi temsil eden Solhanlı üç sporcumuz olan Abdulmecit Açan, Sedat Açan ve Şiyar Çelikel bölge birincisi olarak Türkiye Finallerinde Bingöl’ü temsil edecekler.

Atletizmde ilimizi temsil eden Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü bölge birincisi olarak büyük başarı elde etti. Bingöl takımı adına katılan Solhanlı gençlerimiz bölge birincisi olarak Türkiye Finallerinde Bingöl’ü temsil Edecekler.
Ankara, Bingöl, Bursa, Gaziantep, Isparta, Kayseri ve Samsun’da yapılan seçmelerde ilimizi temsil eden Solhanlı sporculardan Abdulmecit Açan, Sedat Açan ve Şiyar Çelikel ilçemizin, ilimizin ve bölgemizin gurur kaynağı oldu. 
İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan; “Bingöl’de yapılan yarışta dereceye giren gençlerimizi tebrik eder. Ümit Sekin hocama da gençleri bu sürece fedakarca hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Bizim için zor bir süreçti. Bir taraftan pamdemi bir taraftan da çocuklarımızın imkansızlıkları sonucunda maalesef istediğimiz gibi bir hazırlık olamadı.  Ama Allah'a şükür bu işin sonunda gençlerimiz Türkiye finaline hem de evimizde grup birincisi olarak kaldı.  Atletizm anlamında Gençler, U18, U16, U14 ve küçükler olarak 5 kategoride çalışmalarımız devam ediyor. Biz hem kurum olarak hem de okul ve kulüp yarışmalarına gençlerimizi hazırlayarak onların başarılarını ve yeteneklerini ortaya çıkarmak istiyoruz. Tabi ki bu işin mimarı da Ümit hocamdır. Bu yarış öncesi 5 gencimizin malzeme ihtiyacını Karşılayan Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü Başkanı Metin Karaaslan’ın nezdinde Erdal Arıkan başkanıma da ayrıca teşekkür ediyoruz. Maalesef alt kategoriler pandemi sebebi ile iptal edildi. İnanıyorum ki 2-3 yıl içerisinde gençlerimiz Türkiye şampiyonasında kürsüde olacaklardır. Gençlerimize Destek verilirse başarı kendiliğinden gelecektir. Bu yarışma ile gençlerimiz özgeçmişlerine önemli bir adım atarak katkı sundular ve BESYO’ya girişlerini kolaylaştırdılar. Gençlerimize Adana'da yapılacak olan Türkiye finallerin de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum