Advert
as

Solhan'daki Hasarlı 2 Okul Binası İçin Müjde

Solhan'daki Hasarlı 2 Okul Binası İçin Müjde

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, ilçemizde hasarlı olan 2 okul binasının yıkılarak yenisinin yapılacağı müjdesini verdi.

Solhan’da hasarlı olan 2 okul binası yıkılarak yenisinin yapılacağını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile yeni eğitim yatırımlarını görüşmek ve okulların durumunu yerinde inceledi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve beraberindekiler yeni eğitim binasına kavuşan Farabi MTAL ziyareti sonrasında Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.  Güney, Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinin sınavla öğrenci alan proje okulu olarak öğrencilerimizin daha iyi imkanlarla eğitimlerini sürdürebilmeleri için yapılacak çalışmalarla ilgili desteklerini ifade ettiler.

Daha sonra Atatürk İlkokulunda incelemelerde bulunan Güney, bu okulumuzun yıkılarak yerine 16 derslikli bir okul yapılacağını, Yeni Mahalle’de 4 derslikli bir Anaokulunun yatırım programına alındığı, Hazarşah Yeniyerleşim İlköğretim okulunun da yıkılarak yerine 12 derslikli yeni bir okulun yapılacağını belirtti.

Son olarak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret eden Güney,  bu okulunda güçlendirmeye alınacağını söyledi.

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz da hem yeni yatırımlar için hem de ilçedeki okul ziyaretleri için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rahmi Güney'e, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Abdulhaluk Çakan'a ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Fahrettin Akbulut'a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum