Advert
as

Ankara Binyar Derneği, Öğrencilere Tablet Dağıttı

Ankara Binyar Derneği, Öğrencilere Tablet Dağıttı

Ankara BİNYAR Derneği tarafından başlatılan ve on gün süren ‘Bir Tablet de Senden Kampanyası’ sona erdi.

Eğitim alanında desteklerini hız kesmeden sürdüren Ankara BİNYAR Derneği, Bingöllü çocukları sevindirmeye devam ediyor. Pandemi dolayısıyla uzaktan eğitime başlayan öğrenciler için ‘Bir Tablet de Senden’ kampanyası başlatan Ankara BİNYAR Derneği, imkânı olmayan 34 öğrenciyi hayırseverlerin desteği ile tablete kavuşturdu.
Eğitimde fırsat eşitliği sunmak hedefiyle başlatılan kampanya kapsamında toplanan 34 tabletin Ankara ve Bingöl’deki ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini belirten Dernek Başkanı Cemal Koçakelçi, “İçerisinde bulunduğumuz pandemi dönemi birçok alanı etkilediği gibi eğitim alanında da birçok öğrencimizi etkiledi. Derneğimizin hizmet faaliyetleri içerisinde değerli öğrencilerimizin eğitim hayatı da önemli bir yer alıyor. Ankara BİNYAR Derneği olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin daha verimli bir şekilde sürdürülebilmesi öğrenci kardeşlerimize hayırsever vatandaşlarımızın katkısıyla tablet hediyelerini teslim ettik. Gönül ister ki Bingöl’deki bütün çocuklarımıza tablet ulaştıralım. Ancak imkânlarımız maalesef buna el vermiyor. Gerçek ihtiyaç sahiplerini titizlikle inceleyerek belirlediğimiz 34 öğrencimize tabletlerini ulaştırdık. Tablet kampanyamız bu aşamada sona ermiştir. Ancak dernek olarak bundan sonraki çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ankara’da ve Bingöl’de hayırsever vatandaşlarımızın destekleri arttıkça bizler de dernek olarak daha güçlü desteklerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Koçakelçi son olarak, Ankara BİNYAR Derneği’nin daha yoğun yardım kampanyaları gerçekleştirebilmesi için hayırsever hemşehrilerimizin yardımlarının çok önem arz ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum