Advert
as

Yarım Hurma’nın 4. Baskısı Çıktı

Yarım Hurma’nın 4. Baskısı Çıktı

Eğitimci-Yazar Muhammed Veysi Tunç tarafından kaleme alınan ve gelirinin yetimlere bağışlanacağı “Yarım Hurma” adlı kitabın dördüncü baskısı çıktı.

“Yarım Hurma” kitabının dördüncü baskısı ile elde edilecek gelirinin yetimlere bağışlanacağını belirten Eğitimci Muhammed Veysi Tunç, okuyuculara teşekkür etti. 
Kitabının dördüncü baskısının çıktığını belirten Tunç, “Bu çalışma ile zihnimizi ve zihniyetimizi şekillendiren kavramların bir kısmını irdelemek istedik. Bu kavramların günlük hayatımızdaki yansımalarını sorgulamaya çalıştık. Bizler için hayati öneme sahip kavramlarla ilgili yeterli bir değerlendirme yaptığımız ve bütün kavramları ele aldığımız söylenemez. Ancak yeni bir başlangıç ve daha kapsamlı çalışmalar için bir katkı olur umuduyla bu mütevazı çalışmayı hazırlamayı görev bildik. “Yarım Hurma” adını, Peygamber Efendimizin (sav) “…Yarım hurmayla da olsa ateş azabından korununuz…”  hadis-i şerifinden alıyor. Zamanları aşan, mekânlardan taşan, mazeretleri yok eden, zihne yerleşen ve yüreğe işleyen hadislerden… “Yarım Hurma”nın şahsımız ve okuyucusu için nardan korunmaya, nura kavuşmaya vesile olması umuduyla…” ifadelerini kullanırken, “kitaptan elde edilecek gelirleri; yaşadığımız şehirlerle birlikte Suriye, Patani ve Filistin’deki hatıralarımızın da etkisiyle kitabımızdan elde edilecek her türlü geliri, yetim kardeşlerimize bağışladık. Yarım Hurma adlı kitabımızın 1000 adet birinci baskısının kısa sürede tükenmesinden sonra 3000 adet ikinci baskısını yaptık. Hamdolsun... kitabımızın ikinci baskısının yarıya yakını çok kısa bir sürede tükendi. Yetimler yararına satışa sunduğumuz kitabımıza ilgi gösteren vakıf, dernek ve okuyuculara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhammed Veysi Tunç Kimdir? 
Tunç, 1983 yılında Solhan ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği ve Alparslan Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümlerini bitirdi. Farklı şehirlerde özel sektörde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Halen Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda çalışmaktadır. İnternet haber sitelerinde ve yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum