Advert
as

Solhan’da Öğrencilere 283 Tablet Dağıtıldı

Solhan’da Öğrencilere 283 Tablet Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı bulunan öğrenciler için tedarik edilen tablet bilgisayarlardan 283 tanesi Solhan’da dağıtıldı.

 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı bulunan öğrenciler için tedarik edilen tablet bilgisayarlardan 283 adedi Solhan’da ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, ailelerin gelir durumuna, çocuk sayısına, çocukların başarı durumuna göre tabletlerin dağıtıldığını söyledi. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Solhan’da dağıtılmak üzere gönderilen 283 adet tablet bilgisayarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlüklerine teslim edilerek öğrencilere ulaştırıldı.

Yanılmaz; "Öğrencilerimizin uzaktan eğitim almak durumuyla karşı karşıya kalması gerçeğinden hareketle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından gönderilen 283 adet tableti okul müdürlerimize teslim ettik. Okul müdürlerimiz tabletleri ailelerin gelir durumuna, çocuk sayısına, çocukların başarı durumuna vb. kriterlere istinaden dağıttı. İnşallah faydalı olur. Öğrencilerime başarılar diliyorum." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum