Advert
as

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Solhan Belediyesi ve Solhan Jandarma Komutanlığı pandemi nedeniyle dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasında can dostlarını yalnız bırakmadı.

Solhan Belediyesi ile Solhan Jandarma Komutanlığınca pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda sokak hayvanlarının beslenmesi için alınan mamalarla beslendi. Kısıtlama boyunca Belediye Personelleri ilçenin belli noktalarına mamaları dağıtırken, İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri de görevlerini yapmanın yanı sıra sokakta yaşayan hayvanları unutmayarak hayvanların yaşam odaklarına da mama bıraktı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum