Advert
as

Bingöl’de Yetimlere Bot ve Mont Yardımı

Bingöl’de Yetimlere Bot ve Mont Yardımı

Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilciliği tarafından onlarca aileye bot ve mont yardımında bulunuldu.

Kış mevsiminin gelmesiyle beraber yetim çocukları unutmayan Yetim, Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), başlatmış oldukları “Bir Bot, Bir Mont” kampanyası kapsamında Bingöl’de onlarca yetime bot, mont, atkı ve bere hediye etti.

Yurtiçi ve yurtdışında yetim ailelere yönelik yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı “Yetim çocuklar üşümesin” sloganıyla başlattığı “Bir Bot-Bir Mont” kampanyası kapsamında yetim çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Yetimler Vakfı Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Bir Bot Bir Mont" yardım kampanyası çerçevesinde, Bingöl’de yerinde tespit edilen yetimlere mont, bot, bere, atkı ve eldiven yardımında bulunuldu.

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı gönüllüsü Salih Çelik Hoca, vakfın bu zor günlerde yetimlere el uzatmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Yetimler Vakfı olarak dünyanın her bir köşesinde din, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin muhtaç ve ihtiyaç sahibi yetimlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Vakıf olarak gayemiz, yetim kardeşlerimizin yüzündeki tebessüm olabilmek, inancımızın bir gereği olarak yetim kardeşlerimize hem maddi hem manevi noktada yardımcı olmaktır. Bu işin öncülüğünü yapan, vesile olan ve yardımda bulunan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yetim gülerse dünya güler, yetimlerin yüzünün gülmesine vesile olan hayırseverlere her zaman ihtiyaç vardır. Dolayısıyla bu ve benzeri kampanyalara destek vermenin ne kadar önemli olduğunu gülen yetim evlatlarımızın yüzlerinden anlayabiliyoruz. Peygamber efendimiz bir hadisi şerifinde “Ben ve yetimi kollayıp gözetleyen kimse, işaret parmağıyla orta parmağını biraz açarak cennette şöyle beraberce bulunacağız” buyurmuştur. Kendisini örnek aldığımız peygamberimiz bu hususta çok hassas davranmış dolayısıyla bizimde yetimleri gözetme koruyup kollama ve ihtiyaçlarını giderme noktasında Peygamber aleyhi selamın ümmeti olarak her dönemde bu konuda hassasiyet gösterebilmeliyiz” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum