Advert
as

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı 75 İtfaiye Eri Alacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı 75 İtfaiye Eri Alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına 75 İtfaiye Eri alınacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruda “Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre ilanda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla 75 adet itfaiye eri alınacaktır.
Son başvuru Tarihi 19.02.2021 olup başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ve diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.” İfadelerine yer verildi. Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum