Advert
as

Mezra-Der’den Solhan Haber’e Ziyaret

Mezra-Der’den Solhan Haber’e Ziyaret

Solhan’da faaliyet yürüten Mezra Solhan Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nihat Yürüyen, Gazeteciler günü nedeniyle gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Mezra-Der Başkanı Nihat Yürüyen ve Yönetim Kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Solhan Haber Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Gazetecinin; toplumu aydınlatan, topluma yön veren, doğruyu ve yanlışı görmesini sağlayan kişi olduğunu anımsatan Başkan Yürüyen, “Gazeteciler; vatandaşın gören gözü, işiten kulağı ve söyleyen sözüdür. Bu sebeple gazetecilerin önemli görev ve sorumlulukları vardır. Bu sorumluluklar gereği bizler sivil toplum kuruluşları olarak eksikliklerin çözümü için mücadele ederken gazetecilerimizin de bizlere destek vererek kamuoyu oluşturulması ve sorunların çözümüne katkı sunmalarını dileriz. Çalışan Gazeteciler gününüzü tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum