Advert
as

Kaya’dan Velilere ‘Seçmeli Ders’ Uyarısı

 Kaya’dan Velilere ‘Seçmeli Ders’ Uyarısı

Okullarda seçmeli ders tercih süresinin 22 Ocak’a sona ereceğini hatırlatan İmam Hatipler Derneği (ÖNDER) Solhan Temsilcisi Nayim Kaya, velilere çağrıda bulundu.

Okullarda seçmeli olarak okutulan Kur'an-ı Kerim, siyer ve temel dini bilgiler gibi derslerin tercih süresi 22 Ocak Şubat Cuma günü sona eriyor.
2021-2022 eğitim-öğretim yılında seçilecek seçmeli dersler konusunda bilgilendirmede bulunan İmam Hatipler Derneği (ÖNDER) Solhan Temsilcisi Nayim Kaya, öğrenci ve velileri seçmeli ders konusunda uyardı. Kaya, seçmeli derslerin 22 Ocak’ta sona ereceğini hatırlattı.
Seçmeli derslerin gençlerin manevi gelişimi için çok önemli olduğunu vurgulayan Kaya, "Geleceğin büyükleri olan çocuklarımıza ve gençlerimize manevi katkıyı sağlayacak olan Peygamberimizin Hayatı, Kur'an-ı Kerim, Arapça ve Temel Dini Bilgiler gibi derslerin seçimi büyük önem arz etmektedir. Gençlerimize köklü manevi değerlerin verilmesinde bu derslerin seçilmesi, veliler için büyük bir fırsattır." dedi.
Kaya açıklamanın devamında: "Bu imkân ve fırsattan yararlanmak için tüm hassasiyet sahibi anne babaları; duyarlı olmaya ve okullara gidip, öğrencileri için manevi değerler niteliğindeki dersleri seçip dilekçeyi okul idarelerine teslim etmeye davet ediyoruz."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum