Advert
as

Esnafların Yapmış Olduğu Kardan Adam İlgi Odağı oldu

Esnafların Yapmış Olduğu Kardan Adam İlgi Odağı oldu

Karın yağmasını fırsat bilen ilçe esnafları kardan adam, kardan koltuk ve sehpa yaparak zamanını geçirdi.

İlçe esnafları tarafından hummalı ve özenle yapılan kardan adam, kardan koltuk ve sehpa çevredeki vatandaşlar ve çocuklar tarafından da ilgi gördü. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından fotoğraflar çekilerek renkli anlara dakikalar yaşandı.

Solhan’da esnaflık yapan Veysi Erkan, “Pandemi süreci sebebiyle hafta sonunu evimizde geçirdik. Bu süreç ister istemez bizleri olumsuz yönden etkilese de bizler bir şekilde kendimizi motive edecek bir şeylerle uğraşıp bu günlerin geçeceğine inanıyoruz. Bugün de bir iki esnaf arkadaşımla beraber eğlencesine böyle bir şey yaptık ve çevredekilerin ilgisini çekti. Yoldan geçen vatandaşların yapılan kardan adam ve kardan koltuk ile fotoğraf çekerek paylaşımlar yaptı. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Umarım ülke olarak bu Koronavirüsün oluşturduğu kasvetli havadan bir an önce kurtulup hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz. Herkese sağlıklı günler diliyorum.”




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum