Advert
as

Başeğmez, Gazetecilerle Buluştu

Başeğmez, Gazetecilerle Buluştu

Bingöl’de günlük ve haftalık olarak yayın yapan gazetelerin imtiyaz sahibi ve temsilcileri ile bir araya gelen Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, gazetecilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, sorumluluk alanındaki Bingöl’de gazetelerin sahip ve yöneticileriyle Bingöl Valiliği Toplantı Salonunda  bir araya geldi. 1 Ekim 2020 tarihinde Basın İlan Kurumu’nun hizmet alanına giren Bingöl’de faaliyetlerin sorunsuz sürdüğünü ifade eden Başeğmez, özellikle ilanların haberleştirilmesi uygulamasına destek veren gazete sahip ve yöneticilerine teşekkür etti.
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ı ziyaret eden Şube Müdürü Başeğmez, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarının her türlü ilan ve reklamının Basın İlan Kurumu aracılığıyla yayınlatılması uygulamasına geçildiğini hatırlattı.
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Basın İlan Kurumu’nun şehrimizde hizmet vermeye başlamasından memnuniyet duyuyoruz. Bu süreçte gazetelerimiz güçlerini birleştirerek, şehrimize değer katacak daha güzel yayınlar yapmaya başladığını görmek bizleri de mutlu ediyor. İlimizin gelişimine katkı sunacak her türlü çalışmaya destek olmaya hazırız” dedi.
Bingöl’de sorunsuz bir süreç yaşadıklarını belirten Başeğmez ise “Başta Bingöl Belediyemiz olmak üzere ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının İlan Bilgi Sistemini (İLANBİS) kullanabilmeleri için şifrelendirdik. Geldiğimiz noktada tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ilanlarını sistemimize sorunsuz yüklemektedir” diyerek, Valilik sorumluluk alanından, Kurum sorumluluk alanına geçiş sürecinde katkılarından dolayı Bingöl Belediye Başkanlığına teşekkür etti.
Başeğmez, Başkan Arıkan’a ziyaretinin anısına Basın İlan Kurumu Yayınları’nı hediye etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum