Advert
as

Bayram, “Esnaf Batarsa Herkes Batar”

Bayram, “Esnaf Batarsa Herkes Batar”

Bingöl Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği(ESOB) Başkanı Ali Bayram, 50 bin TL faizsiz kredi ve 100 bin TL’lik 1 yıl sonra ödeme imkânı başlayan kredi taleplerini olduklarını söyledi.

 Bingöl Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği(ESOB) Başkanı Ali Bayram, pandemi başlangıcından bu yana iki taleplerini olduğunu yineleyerek, ‘esnaf batarsa herkes batar’ dedi. Covid-19 vakalarının artmasıyla birlikte işyerlerine gelen kısıtlamaların esnafı zor durumda bıraktığını sık sık dile getiren Bayram, 50 bin TL faizsiz kredi ve 100 bin TL’lik 1 yıl sonra ödeme imkânı başlayan kredi taleplerini olduklarını söyledi.

 

Twitter hesabı üzerinden Bingöl ESOB olarak taleplerini yineleyen Başkan Ali Bayram, “Bingöl ESOB olarak pandeminin ilk gününden beri 2 talebimiz var; 1- 50 Bin TL faizsiz kredi ve 2- 100 Bin TL 1 yıl sonra ödemesi başlayacak şekilde kredi imkânı. Bu iki adım atılırsa nefes almaya devam ederiz. Aksi takdirde her zaman söylediğim gibi ESNAF BATARSA HERKES BATAR.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum