Advert
as

Lisanslı Kayakçılara Ayrıcalık Tanınacak

Lisanslı Kayakçılara Ayrıcalık Tanınacak

Kayak sporuna olan ilgiyi arttırmak amacıyla Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce, “Lisansım var” projesi hayata geçti. Lisansını alan kayakçılar, Hesarek’teki mekanik tesislerden ücretsiz yararlanacak.

Bingöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce, Kayak sporuna olan ilgiyi arttırmak amacıyla “Lisansım var” projesi hayata geçti. Lisansını alan kayakçılar, Hesarek’teki mekanik tesislerden ücretsiz yararlanacak ve sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Çocuk ve gençlerimizin Kayak sporuna ilgilerini artırmak, lisanslı sporculara tanınan ayrıcalıklardan faydalanmalarını sağlamak, ilimiz aktif sporcu sayısını artırmak, spor kulüpleri bünyesine yeni sporcular kazandırarak Kayak sporunu ilimizde yaygınlaştırmak, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim sezonunun ilk yarısının uzaktan eğitim modeliyle tamamlayan öğrencilerin dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen Pandemi dolayısıyla evde geçirdikleri eğitim dönemi sonunda karne hediyesi olarak istedikleri Hesarek kayak tesislerine gitme heyecanlarına ortak olmak ve kayak sporuna ilgi duyan bireylerin kayak yapmalarını kolaylaştırmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda 2021 Kayak sezonu boyunca "Lisansım Var" Projesi uygulanacaktır.
Projemiz 08-20 (2001-2013) yaş aralığındaki çocuk ve gençleri kapsamaktadır. Proje; Pandemi kısıtlama kuralları çerçevesinde hafta içi ve kayak tesisleri çalışma saatlerinde uygulanacaktır. 
Ayrıca; 20 yaş altına hafta içi uygulanan 13:00-16:00 saatleri dışında kalan zamanlarda da Lisanslı Sporcuların lisanslarını ilgili güvenlik ve kolluk kuvvetlerine ibraz etmeleri halinde sokağa çıkma kısıtlamalarına tabii olmadan kayak merkezimizden faydalanabilme ayrıcalığı da tanınmış olacaktır. Projeden faydalanmak için belirtilen şartları sağlayanlar lisans için gerekli evrakları bir araya getirerek il müdürlüğümüze müracaat etmeleri halinde kendilerine verilecek Kayak Lisans Kartlarını Hesarek Kayak Tesisleri görevlilerine ibraz etmeleri ile tasarrufu müdürlüğümüzde bulunan mekanik tesislerden ücretsiz faydalanma imkanına sahip olacaklardır” denildi.

Lisans için gerekli işlemler ise şu şekilde:
 Sağlık Raporu: (Son altı ay içinde alınmış olmalıdır)
Adet vesikalık fotoğraf
Tescil Fişi: (İlgili Kulüp tarafından doldurulacaktır. İl Müdürlüğümüz resmi web sayfasından temin edilebilir)
Kulüple İlişkini Gösteren Belge: (İlgili Kulüp tarafından doldurulacaktır. İl Müdürlüğümüz resmi web sayfasından temin edilebilir)
Veli İzin Belgesi: (İlgili Kulüp tarafından doldurulacaktır. İl Müdürlüğümüz resmi web sayfasından temin edilebilir)
Kayak Bildiğine Dair Beyan: (İl Müdürlüğümüz resmi web sayfasından temin edilebilir)” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum