Advert
as

Solhan Devlet Hastanesi Acil Servisi Yenilendi

Solhan Devlet Hastanesi Acil Servisi Yenilendi

Yenilenen acil servisin hasta kayıt ve güvenlik bölümü, müşade odaları, müdahale alanları ve ambulans hasta giriş bölümü hizmete açıldı.

Solhan Devlet Hastanesinde yürütülen yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlanarak, yenilenen acil servisin hasta kayıt ve güvenlik bölümü, bayan, çocuk ve erkek müşaade odaları, müdahale alanları ile ambulans hasta giriş bölümü hizmete açıldı. 
Yapılan yenileme çalışmalarıyla Hastanenin acil bölümü genişletilerek daha ferah bir ortam haline getirilmesinin yanı sıra görme engelli vatandaşlarımızın yönlerini kaybetmemeleri ve üstün yürüme kabiliyetinin sağlanması için klavuz yollar yapıldı.





Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum