Advert
as

Kaymakam, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam Fatih Okumuş, boşalan birlik encümeni ile köy sorunları için muhtarlarla bir araya geldi.

 

Kaymakam Fatih Okumuş, Mehmet Karlı’nın vefatı nedeniyle boşalan birlik encümeni ile köylerdeki sorunlar için köy muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Toplantı öncesi Almer Restaurant’taki yemeğe Kaymakam Fatih Okumuş başta olmak üzere ilçe Jandarma Komutanı Mehmet Güler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş, İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Selim Değer ve Tayyip Kaya, Özel İdare Müdürü Cahit Çabadak ile Köy muhtarları katıldı.

 

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda toplantı düzenlendi. Toplantının ilk maddesi vefat eden birlik encümeni Muhtar Mehmet Karlı’nın yerine üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Demirkapı muhtarı Kerim Ataş seçildi.

 

Toplantının diğer maddeleri ise birliğin tüzük değişikliği, köylerdeki çöp sorunu, Bozkanat’ın yol sorunu ile Demiryolu şantiyesinde işten çıkarılan 55 işçinin konusu gündeme geldi.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum